Prijava

Vaša prijava

Trebate automobil? Svratite u subotu u Velikoj Polje na veliku javnu dražbu

[]

Radni strojevi, osobna vozila, motorne sanjke, vozila Hrvatske pošte… više od 170 različitih vozila bit će na ponudi 12. listopada na javnoj dražbi u skladištu vozila Cepelin u Velikom Polju.

Riječ je o neispitanim, moguće neispravnim ili nekompletnim vozilima te prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se provodi po načelu „VIĐENO-KUPLJENO“ što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi, ističu iz Cepelina te navode kako neka vozila možete razgledati i prije same dražbe.

– Dio vozila može se pregledati 11. listopada 9 do 13 sati, a vozila od licitacijskog broja 70-142 mogu se pregledati 09.i 10. listopada na lokacijama Hrvatskih šuma u vremenu od 09-14 sati – ističu iz tvrtke gdje se održava dražba.

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 % početne cijene za svako vozilo odnosno minimalno 100 eura. Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina.

Javna dražba počinje u 9 sati, a lokacije i popis vozila pronađite ovdje.

Ova objava Trebate automobil? Svratite u subotu u Velikoj Polje na veliku javnu dražbu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.