Prijava

Vaša prijava

Goričke učiteljice među najboljima u Hrvatskoj, nagradio ih ministar Fuchs

[]

Povodom Svjetskog dana učitelja, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih tradicionalno je nagradilo najbolje odgojno-obrazovne djelatnike. Na svečanosti u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu nagrađeno je 513 učitelja i nastavnika koje je odabralo Povjerenstvo nagrađivanje, a za svoje zalaganje, trud i istaknuti rad u prošloj školskoj godini nagrađeni su s 1 327 eura.

Među nagrađenima su i učiteljice i nastavnice iz Velike Gorice i okolice. To su Karmela Boc i Tihana Strmo iz Zrakoplovno tehničke škole Rudolfa Perešina, Dalia Kager iz Osnovne škole Eugena Kvaternika kojoj je ovo već šesta nagrada, zatim Kristina Lučić iz Gimnazije Velika Gorica, Valentina Japec i Vesna Stipić iz Osnovne škole Nikole Hribara te iz Osnovne škole Slavka Kolara u Kravarskom, nagrađene su Anastazija Komljenović i Renata Kolarec.

– Želim vam zahvaliti za sve što činite, za svaki trenutak posvećenosti, svaku riječ potpore, svaki napor koji ulažete u našu zajedničku budućnost. Svima vama koji ste odabrali tako častan i jedinstven poziv želim sretan Svjetski dan učitelja uz obilje zdravlja i osobnog zadovoljstva! Neka vas u vašem radu prate uspjesi i radost – istaknuo je ministar znanosti, obrazovanja i mladih Radovan Fuchs.

Čestitamo nagrađenim učiteljicama i nastavnicama!

Foto: FB Gimnazija Velika Gorica/Vesna Stipić

Ova objava Goričke učiteljice među najboljima u Hrvatskoj, nagradio ih ministar Fuchs se prvi puta pojavila na cityportal.hr.