Prijava

Vaša prijava

Subota je dan za rekraciju u centru grada, priključite se Renati Sopek i vrhunskim trenerima

[]

Za vikend nas čeka prvi trening vodećeg hrvatskog sportsko edukativnog projekta Aktivna Hrvatska u Velikoj Gorici. Ove subote, 12. listopada u 10.30 sati na Trgu Kralja Tomislava (park kod Muzeja Turopolja) ambasadorica projekta Renata Sopek i trenerski tim kineziologa ukazat će na važnost redovne tjelesne aktivnosti.

– Velik interes građana Velike Gorice za subotnji trening pokazatelj je kako su itekako svjesni dobrobiti koje nam redovno vježbanje donosi. Trening je prilagođen svim generacijama, a vodit će ga kineziolozi: Lukrecija Dragić, Tina Živković, Antonio Korajac, Filip Beljan, Fran Vukomanović i Stjepan Žabčić – ističu organizatori.

Ovaj trening održava se u suradnji s Gradom Velika Gorica i Turističkom zajednicom Velike Gorice. U idealnim vremenskim uvjetima trening će biti održan ispred glavne pozornice u parku ispred Muzeja Turopolja. Organizatori su za sve pripremili majice za vježbanje, hidraciju te druga zdrava iznenađenja. Aktivna Hrvatska se održava 12. godinu zaredom.

Ova objava Subota je dan za rekraciju u centru grada, priključite se Renati Sopek i vrhunskim trenerima se prvi puta pojavila na cityportal.hr.