Prijava

Vaša prijava

Nove medalje za članove ARRK Gorica


Plesači iz Akrobatskog RnR kluba Gorica u subotu su nastupali na kvalifikacijskom turniru, ujedno posljednjem ove sezone, te ostvarili zapažene rezultate.

U kategoriji mini formacija 3 natjecale su se 4  formacije te su sve izborile ulazak u finale. Formacija „Iskrice“ osvojila je 2. mjesto,  „Zvjezdice“ su bile četvrte, „Super stars“ šeste, a najmlađe natjecateljice iz formacije Točkice ostvarile su svoj prvi plasman u finale i završile natjecanje na odličnom 7. mjestu.

U kategoriji mini formacija 2 natjecale su se dvije formacije i obje su se plasirale u finale. Formacija „Magic“ zauzela je izvrsno 6. mjesto dok je formacija „Rock mustre“ osvojila srebrnu medalju te se tako ponovno popela na pobjedničko postolje.

Rock Mustre

U kategoriji mini formacija 1 natjecale su se najstarije djevojke, formacija „Unique“ koje su zauzele odlično 2. mjesto te su cijelu sezonu provele na pobjedničkom postolju.

Unique

U kategoriji Mini natjecali su se Laura Majić i Stjepan Zetić te su osvojili brončanu medalju za odlično otplesanu koreografiju u paru.

Stjepan i Laura