Prijava

Vaša prijava

Upoznajte Nou i čovjeka na žici!


Večeras vas u Kinu Gorica čeka mjesto pred velikim platnom, na kojem ćete upoznati prave avanturiste! Od 18 sati za mlađu publiku počinje animirani film „Ups… Noa je otišao“. Crtić je temeljen na klasičnoj, bezvremenskoj priči o Noinoj arci, koja će nesumnjivo svidjeti mališanima.  Naime, uslijed potopa koji je prijetio životinjama na planeti, u Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Nespretni svitodomac Dado i njegov sin Fric ušli su u arku uz pomoć grifonki Vande i njezine kćeri Lole.
U trenutku kada je Noina arka krenula u plovidbu , Lola i Fric nesretnim slučajem padaju u vodu…i tada kreće njihova avantura! Animirani film pogledajte u istom terminu do srijede, 14. listopada (u ponedjeljak, 12. listopada nema projekcije). Režija: Toby Genkel, Sean McCormack.

Sigurno ste čuli priču o čovjeku na žici ili “Men on the wire”…Od 20 sati ne propustite pogledati film “Put do slave”, temeljen na istinitom događaju kada je francuski artist Philippe Petit 1974. godine, na žici, 400 metara iznad tla, prehodao put između dva tornja Svjetskog trgovačkog centra u New Yorku. No, njegov performans koji je trajao 45 minuta zadivio je i plesom, te ležanjem na žici… Ako niste akrofobični, avanturistički film u 3D tehnici pogledajte od večeras do srijede, 14. listopada, od 20 sati.

(The Walk), Robert Zemeckis, avanturistički/triler, SAD, 2015., 100′; Glume: Joseph Gordon-Levitt, Charlotte Le Bon, Ben Kingsley, James Badge Dale;

Put do slave

Cijene ulaznica:

3D redovna – 28 kn

3D s popustom (grupne, školske…)  – 20 kn

2D redovna – 23 kn

2D s popustom (grupne, školske…)  – 18 kn