Prijava

Vaša prijava

Gorica okrenula u drugom dijelu


Nogometaši Gorice su danas odigrali i drugu pripremnu utakmicu u dva dana. Gost je bio trećeligaš iz Slovenije, momčad Brežica. Milinović je u prvom dijelu izveo momčad koja je manje igrala u posljednjim utakmica, a gosti iz Brežica su to iskoristili i prvo poluvrijeme riješili u svoju korist pogotkom Kuntariča u 27. minuti utakmice.

U nastavku Milinović uvodi nekolicinu igrača iz prve postave koji do kraja pogotcima Mikulića i Tatara okreću prednost na stranu Gorice za konačnu 2:1 pobjedu.

GORICA – BREŽICE 2:1

VELIKA GORICA. Gradski stadion. Igralište sa umjetnom travom. Gledatelja 50. Sudac: M. Čužić. Pomoćnici: J. Klasnić i M. Klasnić.

STRIJELCI: 0:1 – Kuntarič (27), 1:1 – Mikulić (56), 2:1 – Tatar (74).

GORICA: Žugaj, Krizmanić, Milanović, Vinković, Matošević, Zenuni, Težak, Čolić, Postonjski, Sedlaček, Vasilj (još su igrali: Hodžić, Žutić, Perić, Škvorc, Hajduk, Španja, Marina, Mikulić).
TRENER
: Damir Milinović.

BREŽICE: Levičar, Lokar, Žerjav, Babnik, Azinović, Drugovič, Džaja, Vrčko, Bučar, Kuntarič, Jeleč (još su igrali: Puškarić, Baznik, Golobič, Derenda, Hudopisk, Mirkac). TRENER: Antoni Brdik.

galerija fotografija: