Prijava

Vaša prijava

FOTO Borbeni trio Ines, Kristijan i Igor na primanju u Gradu


Uspješne velikogoričke karatiste Ines Grdenić, Kristijana Obrazovića i Igora Vrbana primio je danas gradonačelnik Dražen Barišić zajedno sa suradnicima. Gradski čelnici našim vrhunskim sportašima čestitali su na sjajnom sportskom uspjehu kojeg su postigli na nedavnom Europskom karate prvenstvu na Cipru i zahvalili se na tome što postižući dobre rezultate diljem svijeta ujedno promoviraju i svoj grad.

Karatisti 12

 „To je kuna rada svih sportaša koji su nastupili na natjecanju, njihovih trenera, klubova i obitelji, ali i u konačnici svih nas koji smo stvorili materijalne uvjete kako bi do ovakvih rezultata moglo doći“, rekao je Barišić.

 

„Ako nastavite ovako raditi i uz ovu podršku, rezultat neće izostati i bit će još bolji nego do sada“, dodao je pročelnik upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i šport Krešimir Ačkar.

 

Kristijan Obrazović je na Europskom prvenstvu osvojio srebro u kategoriji do 63 kilograma.

 

„Dali smo sve od sebe, bilo skoro pa dovoljno za prvo mjesto“, zadovoljan je Kristijan.

Karatisti (5)

Igor Vrban na Cipru je izborio broncu u kategoriji iznad 70 kilograma.

 

 „Imao sam četiri borbe, dvije sam dobio pa sam izgubio u polufinalu od Rusa i onda sam uspio dobiti borbu za treće mjesto, sve u svemu zadovoljan sam“, izjavio je Igor.

Karatisti (6)

Iza Ines Grdenić mnoštvo je odličja i priznanja, a dobitnica je laureata grada za 2014. i 2015. godinu. S Cipra se vratila peta, za što ne krije nezadovoljstvo, ali svjesna je svojih kapaciteta i najavljuje nove pobjede.

 

„Ovaj put nisam tako planirala, ali nema veze, dug je put i bit će još prilika. Trudit ću se još više i trenirati i bit će medalja. Do 6. mjeseca očekuje me puno turnira van države, poput Austrije, Slovačke, dok je u 6. mjesecu svjetski kamp u Umagu i to će biti jedan od jačih turnira ove godine“, najavila je Ines.

 

Karate klub Velika Gorica zajedno s ostalim borilačkim klubovima u gradu postižu značajne rezultate, kaže zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec, posebno se zahvalivši Ines, Igoru i Kristijanu.

 

 „Kristijanu i Igoru od srca čestitamo na ovom sjajnom uspjehu, sjajno ste prezentirali Goricu, Zagrebačku županiju i našu Domovinu, a o Ines ne treba trošiti riječi. I 2014. i 2015. proglašena je za najbolju sportašicu grada Velike Gorice“, podsjetio je Kolarec.

Karatisti (1)

 

Mi sigurno ne bi bili ovako uspješni bez potpore grada i roditelja, koji su klubu velika motivacija, istaknuo je predsjednik Karate kluba Velika Gorica Ranko Živković.

 

 „Ponosni smo zbog toga što već nekoliko godina osvajamo medalje na europskom prijestolju. U Europi se natječemo s onima koji su najbolji. Biti među 50 zemalja to nije lako“, zaključio je Živković.

 

Galerija fotografija: