Prijava

Vaša prijava

FOTO Boysi u akciji za sestre Miu i Lanu, pomoći možete i vi


Cvjetno naselje danas je u znaku velike humanitarne akcije za pomoć sestrama Miji i Lani Mićanović, blizankama koje boluju od cerebralne paralize. U tijeku je malonogometni turnir na ‘Betoncu‘ za koji se prijavilo 24 ekipe iz Velike Gorice, Zagreba, Siska i Karlovca. 
 
Gorički Bad Blue Boysi na ovaj način organiziraju svoju treću Humanitarku. Sami su prikupili novac s kojim su kupili hranu i piće potrebno za manifestciju, a sav prihod uplatit će na račun za Miu i Lanu.

 

Humanitarka Boysi (2)

 

Svi koji žele i mogu pomoći sestrama za rehabilitaciju i daljnju terapiju, novac do završetka turnira mogu uplatiti na samoj manifestaciji ili na izdvojeni humanitarni račun: Raiffeisen Banka – (HUGH) IBAN: HR7324840081500196573

 

Inače, Mia i Lana veliki su borci. Unatoč bolesti treniraju u Judo klubu osoba s invaliditetom Fuji. Iz Kluba za njih imaju samo riječi hvale.

 
“Curkama nikad ništa nije teško, u četiri godine propustile su samo četiri treninga, na licima im je uvijek osmijeh, pozitiva ih fura kroz život. Ne mogu još samostalno hodati na nogama, pa na treningu učimo hodati na rukama!”, kažu iz Judo kluba Pinky.
 

Galerija fotografija:

 


DVD Kuče održalo svoj prvi Kup