Prijava

Vaša prijava

Počele prijave za Memorijalni malonogometni turnir ‘Gordan Likić Goc’


Počele su prijave za 6. Memorijalni malonogometni turnir ‘Gordan Likić Goc’ u Velikoj Mlaki koji će trajati od 8. do 10. srpnja, a igrat će se na betoncu Osnovne škole Velika Mlaka. Radi se o turniru s najvećim nagradnim fondom na našem području. Pobjednik, osim pehara, osvaja i 10.000 kuna.

 

“To je najjači turnir na području Velike Gorice, što se tiče jačine ekipa, ali i nagrade. Čak smo među pet najvrjednijih turnira u Gradu Zagrebu. Htjeli smo turnir podići na viši razinu jer se svi bavimo nogometom i imamo afinitete da to ide prema boljem, a bez nagradnog fonda to ne možemo napraviti. Što se organizacije tiče, ovo je najbolji turnir u Gorici. Općenito, više teži poluprofesionalnom turniru nego amaterskom”, rekao je Tomislav iz Udruge ‘Gordan Likić’ koja organizira istoimeni turnir, i dodao kako im je jedino žao što se na turnir ne prijavljuje puno ekipa iz Velike Gorice.

 

U čast treneru i sucu

 

“Kada smo odlučili organizirati turnir u Velikoj Mlaki, jer ga prije toga jako dugo nije bilo, dogovorili smo se da osnujemo i udrugu. Mi smo našu posvetili preminulom Gordanu koji je bio trener i sudac, a većina nas je i igrala s njim. Bio je pristupačna i dobra osoba i zato turnir radimo njemu u čast”, objasnio je Tomislav.

 

Prošle godine na turniru ‘Gordan Likić Goc’ nastupilo je 18 ekipa, a pobjednik je bila ekipa Caffe bara ‘Dobermann’, ujedno i prošlogišnji osvajač ‘Kutije šibica’.

 

Turnir u Velikoj Mlaki svake godine imao je i revijalnu utakmicu ženskih malonogometnih ekipa koje nastupaju u Ženskoj futsal ligi Zagreba, no ove godine novost je da je ženski mali nogomet dobio vlastiti turnir na kojem će sudjelovati šest ženskih ekipa.

 

Do sada se na turnir prijavilo sedam muških i tri ženske ekipe, a prijave traju do 7. srpnja.