Prijava

Vaša prijava

Bukevje i Poljana na vrhu, Kuče prizemljeno!


Na malonogometnom igralištu SD Orle a u organizaciji MNK Drnek u nedjelju 26. lipnja odigrano je 4. kolo MNL Turopolja i Posavine (2. kolo u Novom Čiču je odgođeno zbog lošeg vremena i igra se 9. srpnja). Predsjednik Udruge koja vodi ligu Filip Krstić izvještava.

Lazina još bez boda.
Lazina još bez boda.

“Od prve utakmice Kuča i Bukevja se puno očekivalo, ipak je bila utakmica 1. i 2. na tablici. Međutim, izgledalo je kao da igra 1. protiv zadnjega, jer je Bukevje nadtrčalo i nadigralo u potpunosti prvake i sa 4:0 slavilo. Rezultat možda govori da je utakmica išla u samo jednom smjeru, ali nije, imali su prvaci svoje šanse, ali ih nije išlo. Poljana je upisala i 3. pobijedu zaredom, ovog puta protiv ekipe Jagodnog. Pobjednički sastav se ne mijenja, pa su tako pokušali i dečki iz Jagodnog pa su i imali 3 boda u rukama, ali sa 2 gola Tomislava Sivinjskog u zadnje 3 minute utakmice Poljana preokreće i upisuje nova 3 boda. Od iznenađenja, osim naravno teškog poraza Kuča, svakako je i pobjeda Strmca protiv Lazina, ovdje su Lazine bile lagani favorit” – kazao je samo za cityportal Filip Krstić.

Kuče izgubilo a ima Igora Hajduka, Milatovića, Mislava Čunčića, Vjeku Lučića, Ivu Berkovića..
Kuče izgubilo a ima Igora Hajduka, Milatovića, Mislava Čunčića, Vjeku Lučića, Ivu Berkovića…

Evo i rezultata 4. kola: KUČE-BUKEVJE 0:4, JAGODNO-ČIČKA POLJANA 2:3, STRMEC-LAZINA 3:1, čIČE II-RIBNICA 0:2, ČIČE I-DRNEK 3:1, ORLE-DONJE PODOTOČJE 4:1.
Trenutni poredak: 1. BUKEVJE (9), 2. ČIČKA POLJANA (9), 3. ČIČE I (7), 4. RIBNICA (7), 5. KUČE (6), 6. JAGODNO (4), 7. ORLE (3), 8. STRMEC (3), 9. ČIČE II (3), 10. DONJE PODOTOČJE (1), 11. DRNEK (0), 12. LAZINA (0).