Prijava

Vaša prijava

Pimont pobjednik 6. Memorijalnog malonogometnog turnira ”Gordan Likić Goc” u Velikoj Mlaki


Finalnom utakmicom između Pimonta i CB Simfonije sinoć je okončan trodnevni Memorijalni malonogometni turnir ”Gordan Likić Goc”. Na turniru u organizaciji Udruge Gordan Likić sudjelovalo je 16 momčadi podijeljene u 4 skupine. U četvrtfinalnim susretima igrali su prvoplasirani protiv drugoplasiranih (uobičajeno križanje skupina) i u polufinale su se plasirala tri pobjednika skupina, jedino se u to društvo uvrstila CB Simfonija (drugoplasirana u svojoj skupini) pobijedivši favorizirani Flegar (2:1).

Pimont-pobjednik turnira
Pimont – pobjednik turnira

U prvom polufinalnom meču CB Simfonija je u crescendo tempu pogocima Lovrića i Milatovića već zarana ‘zaledila’ Ledene i bez suvišnog stresa se plasirala u završnicu. Drugi polufinalni susret bio je puno čvršći, startovi su bili na ivici isključenja, ali sudac J.Mihalj je zajedno s drugim sucem M.Čužićem sve do kraja držao događanja pod kontrolom. Pimont je došao u vodstvo s(p)retnim udarcem Toša iz kornera, izjednačio je Rac iz penala (igranje rukom). Pobjednički pogodak je majstorija Mostarlića koji je slobodnjak plasirao (svi su očekivali siloviti udarac), iznenadio je i vratara i živi zid, lopta je završila u donjem kutu.

CB Simfonija-2.mjesto
CB Simfonija – 2.mjesto

Finalna utakmica odlučena je sredinom prvog dijela zbog velike pogeške simfoničara pred svojim vratima, neprecizno odigravanje iskoristio je hitri Markić koji je između trojice suparnika vrhom tenisice gurnuo loptu kroz noge Bašića u mrežu. Simfonija nije imala snage da se vrati u meč, imali su i manje mogućnosti za rotaciju (samo 8 igrača), a Pimont se orijentirao uglavnom na kontrolu lopte i dodatno jamstvo imao je u odličnom vrataru Ježiću.

mnt gordan likić goc (3)

Tri prvoplasirane momčadi nagrađene su peharima i medaljima, a pobjedniku je uručen i veliki prijelazni pehar te novčana nagrada. Najboljim pojedincima uručene su statue nogometaša.

 

Rezultati, nagrade
Polufinale

CB Simfonija – Ledeni Sopot 2:0 (Lovrić, Milatović), Pimont – Pizzerija Stari Zagreb Lugovi Borongaj 2:1 (Toš, Mostarlić / Rac). Za 3. mjesto (izvođenje udaraca sa 7m): Pizzerija Stari Zagreb Lugovi Borongaj – Ledeni Sopot 9:8.

Finale
Pimont – CB Simfonija 1:0 (1:0)
Velika Mlaka. Betonsko igralište OŠ Velika Mlaka. Gledatelja 150. Nedjelja, 10.07.2016., 20:15 sati. Suci: Marko Čužić i Petar Jerbić. Delegat: Jurica Mihalj. Strijelac: Markić (8).

 

PIMONT: Ježić, Gudek, Kozina, Židanić, Grdić, Marinić, Toš, Čirjak, Mostarlić, Markić.

 

CB SIMFONIJA: Bašić, Kontić, Arbanas, Lovrić, Pažin, Stuparić,Milatović, Jurić.

 

Najbolji igrač: Igor Mostarlić (Pimont). Najbolji vratar: Željko Bašić (CB Simfonija). Najbolji strijelac (5 pogodaka): Mario Rac (Pizzerija Stari Zagreb Lugovi Borongaj).

 

galerija fotografija


Gradsko natjecanje u futsalu za učenike 5. i 6. razreda