Prijava

Vaša prijava

Gorički odbojkaši u Nedelišću uzeli sva tri boda


Odbojkaši OK Gorica osvojili su tri boda na gostovanju u Međimurju. U sva tri seta bili su bolji od domaćina OK Nedelišća. S obzirom na prikazanu igru, može se reći kako im je pauza nakon poraza od zagrebačke Mladosti dobro došla.

„Čestitao bih svojoj momčadi na zasluženoj pobjedi. Bilo se teško oporaviti nakon poraza od Mladosti, no danas se pokazalo kako smo dobro iskoristili ova dva tjedna za ispravljanje pogrešaka iz te utakmice”, poručio je Ivan Šulc, predsjednik kluba.

Šulc je zbog izostanka velikog broja starijih igrača morao i sam zaigrati.

„Nisam želio na naše juniore stavljati nepotreban pritisak. Oni će do kraja prvenstva sigurno dobiti svoju priliku. Morao sam raditi rotacije u prvoj postavi i mislim da je to dobro izgledalo, pohvalio bi Josipa Huljeva za odličan prijem i dodavanje kontri. On je danas prvi put igrao libera i jako sam zadovoljan njegovim nastupom. Pred nama su još tri prvenstvene utakmice, od kojih dvije igramo doma, te u njima želimo donijeti radost našim navijačima.“, dodao je Šulc.

Momčad OK Gorice s pobjedom od 25:21, 28:26 i 32:30 pokazala je da se vratila na pravi put i da ne bi trebalo biti većih problema u nastavku sezone