Prijava

Vaša prijava

Pobjeda Gorice II nakon bolje igre u drugom poluvremenu


Gorica II je imala u prvom poluvremenu dosta problema s pojačanom i agresivnom obranom gostiju tako da su izgledne prigode bile rijetke. Po jedna Sedlačeka i Lučića nisu bile dovoljne za vodstvo. Domaćin je ipak došao do prednosti u 41.minuti kada je Desput prošao po lijevoj strani i poluvisoko ubacio za Banovića koji je iz blizine zabio loptu u rašlje. Momčad domaćih imala je sreće u 45. kada je udarac J. Mravka zamalo promašio vrata.

Nakon odmora domaći su krenuli bržom igrom i ubrzo su povećali vodstvo zaslugom Lučića koji je u šesnaestercu prešao stopera i pogodio bliži kut za 2:0. U 58. gosti su imali sreće jer je Lučićev udarac okrznuo bližu vratnicu i lopta je završila u golautu. Stalni pritisak Gorice II rezultirao je novim pogotkom kada je Banović iskopao jednu skoro izgubljenu loptu i poslužio Muhara koji sa 18m pogađa mrežu ispod grede. Kupinec je najbliži pogotku bio u 71. kada je nakon kornera i gužve Zorić pogodio vratnicu.

19.03.2017. Velika Gorica – Gorica II pobjedila momčad Kupinca. Foto: David Jolić/cityportal.hr

U 81. vratar Bolšec ruši Sedlačeka u prodoru za kazneni udarac i žuti karton. Vratar gostiju zatim brani Sedlačekov udarac s bijele točke, prigovara sucu i dobiva drugi žuti karton za isključenje.

Jedinstvena županijska nogometna liga – 20. kolo
HNK Gorica II – NK Kupinec 3:0 (1:0)
Velika Gorica. Gradski stadion (umjetna trava). Gledatelja 70. Nedjelja, 19.03.2017., 16 sati. Sudac: Marko Matijašec (Zaprešić). Pomoćnici: Manuela Krušlin (Ključ Brdovečki) i Danijel Horvatić (Zaprešić). Delegat: Ivica Mađer (Obedišće). Strijelci: 1:0 – Banović (41), 2:0 – Lučić (55), 3:0 – Muhar (61).

GORICA II: Kamenjašević, Čurek, Desput, Krsnik (od 73. Krizmanić), Radoš, Božić (od 73. Tadić), Sedlaček, Lučić, Roginić (od 46. Prskalo), Banović (od 65. Humeljak), Muhar (od 73. Povoljnjak). Trener: Perica Vidak.

KUPINEC: Bolšec, Lencur, Maretić, D. Mravak, Popović, Patljak, J. Mravak (cap.), Kolar, Golojuh, Samarđija (od 66. Zorić, od 82. Požega), Matasić 6. Trener: Mladen Penezić.

CK: Bolšec (81. drugi žuti). Igrač utakmice: Josip Lučić