Prijava

Vaša prijava

Razišli se Gorica i Milinović


Jutros je na sve medije iz velikogoričkog drugoligaša stiglo službeno priopćenje koje je potpisao predsjednik Gorice Nenad Črnko, a koje objavljujemo u cijelosti:

“Želim Vas obavijestiti da smo danas ujutro i službeno raskinuli postojeći Ugovor sa dosadašnjim trenerom Milinovićem, te da ćemo uskoro objaviti ime novog trenera.
Gorica se zahvaljuje i ovim putem našem treneru na iznimnoj suradnji. Milinović je sigurno bio najdugovječniji trener u II HNL (u Gorici je od 10. rujna 2015. godine što je gotovo 19 mjeseci) i odnosi kluba i trenera su bili više nego korektni, a uvjeren sam da će tako i dalje ostati.
IO kluba na čelu sa vodstvom Skupštine i uz potporu grada želi ove godine ostvariti i sve uvjete za plasman u I HNL, što ćemo potvrditi dobivanjem licence, vjerujem već u prvom krugu. Jedan od uvjeta je i natjecateljski i ne skrivamo da nam je cilj da u I HNL uđemo s prve pozicije.
Vjerujemo u svoju momčad, uvjereni smo da klub u svim segmentima ispunjava uvjete za viši stupanj, pa se nadamo da će i ovaj sporazumni razlaz u konačnici utjecati na još bolje rezultate i povratak vjere cijele momčadi u svoje kvalitete koje su neosporne.” – napisao je u izjavi za medije predsjednik Gorice.