Prijava

Vaša prijava

Počele prijave za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene


Kandidatkinje moraju biti stara između 25 i 65 godina, hrvatske državljanke, živjeti na selu, uživati ugled u svojoj sredini, imati lijepo uređeno kućanstvo i poljoprivredno gospodarstvo, proizvoditi poljoprivredne proizvode, rukotvorine ili umjetnička djela. U svojoj sredini mora biti prepoznata kao borac za razvitak i napredak društvenog, kulturnog i gospodarskog života žene, obitelji i zajednice. Uvjet je da do sada nije sudjelovala na natjecanju za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene.

„Ovim projektom želimo pripomoći promociji vrijednosti i važnosti žene na selu s ciljem afirmacije i podizanja kvalitete življenja na hrvatskom selu, očuvanju obitelji i kulturne baštine, ali i sudjelovanjem u obilježavanju Svjetskog dana seoske žene koji se obilježava svake godine 15. listopada diljem svijeta“, rekla nam je Katica Jerleković, predsjednica Udruge “Uzorne hrvatske seoske žene”.

Ovogodišnji izbor održat će se 14. listopada u Zagrebu, a prijave se primaju do 30. lipnja. Prijava mora sadržavati ime, prezime, adresu i broj telefona, datum i godinu rođenja, bračno stanje, zanimanje te kratak životopis. Dodatne informacija možete dobiti na broj 098 659 880 ili putem maila katica.jerlekovic@hotmail.com.