Prijava

Vaša prijava

Policija uspješno riješila slučajeve provala na širem goričkom prostoru


Gorička policija tijekom ovog tjedna dovršila je dva kriminalistička istraživanja nad dvojicom muškaraca zbog provala u obiteljske kuće i druge objekte. U prvom istraživanju 27-godišnji muškaraca iz zagrebačkog naselja Trnje doveden je u vezu s nizom provala počinjenih na području Vukomeričkih gorica u periodu od svibnja do kolovoza 2017. godine.

„Počinio je ukupno šest kaznenih djela, od toga su četiri kaznena djela provale u vikendice, trafostanice i jedan pokušaj provale u crkvu, ali dva kaznena djela krađe alata iz otključanih garaža. Protiv počinitelja je podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici“, rekao ne Nikica Ljubanović iz PP Velika Gorica.

Niz provala u obiteljske kuće koje su počinjene ove godine na području Velike Gorice i Ivanić-Grada policija povezuje s 31-godišnjim muškarcem s područja Velike Gorice. Tijekom kriminalističkog istraživanja dokazna su mu tri kaznena djela provala. Šteta koju je Goričan počinio procijenjena je na više od 10 tisuća kuna.