Prijava

Vaša prijava

Velika Mlaka postaje veliko gradilište


Gradonačelnik Dražen Barišić obišao je danas Veliku Mlaku. Posjetio je i novouređene prostore u Sportskom-rekreacijskom centru Velika Mlaka. Nove svlačionice i sanitarni čvorovi poboljšat će uvjete treniranja mlađih selekcija goričkih nogometaša.

19.04.2018. Velika Mlaka – Gradonačelnik u posjetu Velikoj Mlaki. Foto: Anes Šuvalić/Cityportal.hr

„Što se tiče nogometnog kluba, svake godine uložimo par stotina tisuća kuna. Evo već se mogu vidjeti konture ŠRC-a, koji će biti dobar i kvalitetan. On se sada koristi za potrebe mlađih uzrasta HNK-a Gorice, ali koriste ga i lokalno stanovništvo. Imamo još planova. Namjeravamo do kraja godine postaviti rasvjetu na igralištu te pregovarati s Gradom Zagrebom o izgradnji još jednog igrališta s umjetnom travom“, rekao je gradonačelnik.

19.04.2018. Velika Mlaka – Gradonačelnik u posjetu Velikoj Mlaki. Foto: Anes Šuvalić/Cityportal.hr

VG Komunalac pokrenuo je radove na nekoliko lokacija u mjestu. Rekonstrukcijom parkirališta pored osnovne škole stvorit će se preduvjeti da se autobus koji vozi djecu iz Mičevca može normalno prometovati.

19.04.2018. Velika Mlaka – Gradonačelnik u posjetu Velikoj Mlaki. Foto: Anes Šuvalić/Cityportal.hr

„Do sada se autobus okretao krećući se u rikverc u dvorištu, što je opasno s obzirom na naše mališane koji ovdje borave i igraju se tijekom odmora. Nakon toga prelazimo na radove na ugibalištu, kako bi roditeljima omogućili da se kratko zaustave i sigurno doprate svoju djecu“, objasnio je Jurica Mihalj, predsjednik Uprave VG Komunalca.

19.04.2018. Velika Mlaka – Gradonačelnik u posjeti Velikoj Mlaki. Foto: Anes Šuvalić/Cityportal.hr

Paralelno s tim počinju radovi na proširenju prometnice prema Dječjem vrtiću Lojtrica. Prema planovima cesta će se proširiti za 1,5 metara i presvući novim slojem asfalta. Nakon toga na red će doći i Ulica Jurja Novosela, koja će se asfaltirati u dužini od 40 metara.


FOTO Radovi u Velikoj Mlaki u punom jeku

Petek na Gorice: sudjelovali mali poduzetnici 4.b razreda