Prijava

Vaša prijava

Nikad veći Reporter! Životne priče, sudbine, oproštaji i događaji na 56 stranica


Od ovog četvrtka na već poznatim točkama u Velikoj Gorici i okolici možete pronaći novi broj Reportera, vašeg omiljenog lokalnog mjesečnika. Ovogodišnje božićno izdanje donosi pregršt sadržaja na rekordnih 56 stranica, ali kako dolaze blagdani, bit će sasvim dovoljno vremena da pažljivo pregledate što se to sve nudi na stranicama novina koje su pred vama 378. put…

Između ostaloga, možete doznati kako je prošla svečana akademija povodom Dana grada, upoznati nagrađene sugrađane, doznati sve o novom goričkom bazenu, upoznati goričku stomatologinju Kaju Gmaz, pročitati kako je Kirgistanka Zamira Djumashalieva završila u Velikoj Gorici, a donosimo i ekskluzivu ispovijest jedne od trgovkinja koja je proživjela napad “serijskog razbojnika” koji u posljednje vrijeme operira po Turopolju. Također, možete doznati kakvi su se blagdanski specijaliteti pripremala u Turopolju nekad, pa pokušati iskoristiti neke od recepata i u svojoj kuhinji.

Ponešto su o svome radu i djelovanju ispričali Marina Draškovića iz judo kluba za osobe s invaliditetom Fuji, mladi pjevački i ljubavni par Bruno Banfić i Ana Rovišan, ali i svima omiljeni Robert Knjaz… Oprostili smo se i od našeg dragog kolege i bivšeg urednika Reportera Marijana Draganića, a u sportskom pregledu otkrivamo deset ključnih faktora za uspjeh HNK Gorice, predstavljamo dobitnike gradskih nagrada za životno djelo, kao i detalje o suradnji rukometaša Gorice i PPD Zagreba.

Ukratko, požurite po svoj primjerak besplatnog Reportera i uživajte.