Prijava

Vaša prijava

Kraljevski doček Nove: Sviraju Kingsi, ali tek nakon što doček odrade klinci


Noć koju se već po običajno, opravdano ili ne, naziva “najluđom noći u godini” u Velikoj Gorici će obilježiti i doček na otvorenom uz grupu Kings. Mjesto radnje bit će, naravno, prostor uz Muzej Turopolja, novoodređeni centar grad i dom vrlo uspješnog Prosinca u Gorici, a dobra zabava bi trebala biti zagarantirana. Odluka organizatora je da se ove godine ne ide na razvikana i preskupa imena, nego da se šansa da dečkima iz Kingsa, što se može smatrati provjerenom varijantom. Poznavajući rad i djelovanje ovoga goričkog benda, može se pretpostaviti da će biti raznoliko, veselo, zabavno, raspjevano, rasplesano…

Međutim, taj doček neće biti i jedini u ponedjeljak. Naime, već od 17 sati kreće “mali doček”, namijenjen našim najmlađim sugrađanima. Pripremljena je dječja predstava i vatromet za klince, nakon čega počinje zagrijavanje za središnji događaj, koncert Kingsa i “veliki” doček. Program počinje u 22 sata, a završava… E, to ćemo tek vidjeti.

Trebalo bi ovdje možda spomenuti i kako novogodišnja noć neće biti hladna kao neke prošle, najave kažu da se temperatura neće spuštati ispod -2 stupnja, što bi trebalo biti podnošljivo. Pogotovo ako se potraži pomoć u vidu kuhanog vina i ostalih zabavnih sadržaja koji se nude. Pa ćemo imati sve preduvjete da novogodišnja noć i bude, ako ne najluđa, onda barem jedna od najluđih u godini.