Prijava

Vaša prijava

III. memorijalni turnir “Tomislav Hrkovec” u belotu


Lomničani Filip Pogledić i Kristian Arbanas pobjednici

U organizaciji UVDR Velika Gorica – Klub “Tomislav Hrkovec” Mraclin, na turniru u belotu koji se po treći puta održao u spomen na poginulog branitelja iz Mraclina Tomislava Hrkovca. U popularnoj kartaškoj igri u natjecanje je krenulo 28 parova. U prostoru Društvenog doma u Mraclinu veterani kluba svojski su se potrudili da se natjecatelji osjećaju ugodno, nazočni su posluženi turopoljskim gulašom, a natjecateljski dio je potrajao do ranih jutarnjih sati.

Poslije napornih i iscrpljujućih partija belota polufinale su izborili mraclinski par Vjekoslav Kovačić Kova i Vlado Štuban Buco i čak tri kartaška para iz Donje Lomnice: Filip Pogledić i Kristian Arbanas, Željko Pogledić i Ivica Tuščić te Vlado Stepanić i Mario Stepanić. Poslije polufinalnih partija u finalu su Vjekoslav Kovačić Kova i Vlado Štuban Buco poraženi od gostiju iz Lomnice Filipa Pogledića i Kristiana Arbanasa koji su ponijeli naslov pobjednika ovog kartaškog turnira. U razigravanju za 3. mjesto Željko Pogledić i Ivica Tuščić bili su bolji od svojih sumještana, bratića Vlade i Marija Stepanića.


U ime organizatora predsjednica kluba Žaklina Hrkovec na kraju je podijelila najboljima zahvalnice i novčane nagrade, zahvalila natjecateljima koji su se odazvali u zavidnom broju te ih pozvala na sljedeći memorijalni turnir dogodine. Ovim putem članstvo kluba zahvaljuje sponzorima koji su se odazvali donacijama gospodi Mladenu Galekoviću (PPS) i Marjanu Kovačiću iz Mraclina te Stjepanu Kovačiću iz Okuja.