Prijava

Vaša prijava

Dragica Ceković ostaje na čelu Udruge žena Općine Kravarsko


Udruga žena Općine Kravarsko sinoć je održala izbornu skupštinu na kojoj je izabrana nova-stara predsjednica Dragica Ceković. U Društvenom domu u Kravarskom okupilo se više od 130 uzvanika. Udruga žena broji 60 članica, a okosnicu čine žene od 35 do 40 godina. Žene Kravarskog kroz svoju Udrugu uključile su se aktivnije u društveni život svoje lokalne zajednice i sudjeluju u organizaciji svih događanja na području svoje općine. No, ono što je najvažnije tu su jedne za druge.

Foto: Udruga žena Općine Kravarsko

– Primijetila sam da se žene teže uključuju u rad ovakvih udruga. Ne znam koji je tome razlog, ali znam da svim našim članicama naša naše aktivnosti puno znače. Naročito naša druženja, jer lakše se nositi s problemima, ako imaš s kime da ih podijeliš. Ženska solidarnost i razumijevanje je to što nas sve povezuje – rekla nam je predsjednica Dragica Ceković.

Foto: Udruga žena Općine Kravarsko

Za ovu godinu članice Udruge pred sebe su postavile niz ciljeva, a među onima koje treba istaknuti su potpora teško bolesnim članicama, pomoć u radu Caritasa župe u Kravarskom, organizacija preventivnih mamografskih pregleda te obilježavanje Međunarodnog dana žena i Majčin dan.

Foto: Udruga žena Općine Kravarsko