Prijava

Vaša prijava

Kako pobijediti tremu i pretjeranu samokritičnost…


Interaktivno predavanje “Pogled u sebe”, održat će Petra Siladi Fitzi, edukantica transakcijske analize. Na ovom predavanju će se razgovarati zašto o sebi imamo lošu sliku i kako se naučiti voljeti, jer to je ključ da nas i okolina prihvaća. Ne kaže se uzalud – ”kako zračiš tako privlačiš”. Održat će se 21. veljače u 19.30 sati.

Ukoliko ste oduvijek htjeli imati slike kao sa naslovnice, ili ste naprosto ljubitelj fotografije, GKM će Vas u organizaciji zajedno s Record Team-om u 19 sati 25. veljače naučiti kako ovladati Photoshopom. Nemojte se obeshrabriti jer je razina složenosti prilagođena početnicima!

Naša Turopoljka, svestrana novinarka i glumica Ana Katulić, u okviru predavanja “Govorništvo u praksi: javni nastup i govorna elegancija” otkrit će nam kako eliminirati tremu kroz disanje i glumačke tehnike, ovladati umijećem govorništva, koristeći pritom vlastite karakterne adute, po kojima ćemo se izdvojiti iz mase. Događaj se održava 27. veljače s početkom u 20h.

Da mjesec veljača ne bi prošao samo u znaku ‘Dana zaljubljenih’, Gorički Klub mladih potrudio se organizirati šarolika predavanja, uvelike korisna za rad na sebi kao pojedincu.