Prijava

Vaša prijava

U ožujku besplatne radionice za nezaposlene


Klub za zapošljavanje Zagrebačke županije i Obrtnička komora Zagreb, pokrenuli su radionice za nezaposlene do 29 godina i one preko 50 godina. Projekt RADO, simboličnog imena, cilja na spomenute ranjive skupine i dugotrajno nezaposlene uz prethodno osposobljavanje kroz nekoliko etapa radionica. Polaznici posao direktno učiti od poslodavaca.

Radionice će se održati u prostorijama Udruženja obrtnika Zagrebačke županije u i Zagrebu, Dugom Selu, Svetom Ivanu Zelini, Ivanić Gradu, Jastrebarskom, Samoboru, Velikoj Gorici, Vrbovcu i Zaprešiću.

– Svi zainteresirani se mogu obratiti matičnim udruženjima za prijave na radionice i više informacija te sudjelovati u radionicama osnaživanja, samoprocjene, predstavljanja poslodavcu, bez obzira gdje će poslije raditi. Odabranih dvadeset i četvero kandidata će po završetku radionica ostvariti mogućnost prekvalifikacije prema odabranom zanimanju – proučili su organizatori.

Kroz RADO projekt prijavljeni imaju priliku steći nova znanja za zanimanja koja će biti objavljena naknadno, ovisno o interesu kandidata i potrebi potencijalnih poslodavaca. Nakon radionica, kandidati će moći dolaziti na individualna savjetovanja u stalnim terminima jednom u dva tjedna u svakom gradu Zagrebačke županije, a na raspolaganju će im biti i informacije o mogućnostima prijave za poticaje Zagrebačke županije, HZZ-a i raznih fondova.

U Velikoj Gorici radionice će se održati 1. i 12. ožujka, a prijaviti se možete u Udruženju obrtnika Velika Gorica, Kurilovečka 5, Velika Gorica ili putem telefona 01 6222 110.


223. Matičin četvrtak