Prijava

Vaša prijava

Protuprovalni alarm omeo pljačkaša u njegovu naumu, ali kozmetički salon nije ostao pošteđen


Gorička policija proteklog tjedna zabilježila je 12 kaznenih djela, sedam ih se tereti po službenoj dužnosti, a pet po privatnoj tužbi.

U subotu, 16. ožujka u popodnevnim satima prijavljen je pokušaj provale u obiteljsku kuću u Lazini Čičkoj. Nepoznati  počinitelj prišao sa stražnje strane kuće, zavlačenjem prikladnog alata obio dvokrilna vrata te ušao u dnevni boravak, ali dalje nije uspio jer se aktivirao protuprovalni alarm te ga u potpunosti omeo i provalnik je pobjegao ne uzevši ništa.

Jedna ‘uspješna’ provala dogodila se s noći s 20.ožujka na 21. ožujak kada je još nepoznati počinitelj provalio u kozmetički salon. Ukradeno je nekoliko aparata za uređivanje tijela i lica, aparat za kisik, lampe za nokte te novac.

-šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, a za počiniteljem se još traga-rekli su iz policije

Još  jedno uhićenje dogodilo se na parkiralištu Kauflanda, kada je policija privela mladića 1999. godišta koji je kod sebe ima vrećicu opojne droge ,marihuane, gdje je utvrđeno da ima 7 grama te jedan zamotani joint. Policija je protiv njega podnijela optužni prijedlog temeljem čl. 3 Zakona o suzbijanju opojnih droga Prekršajnom sudu Velike Gorice.