Prijava

Vaša prijava

Na Jurjevskom sajmu knjige i do 50 posto jeftinije!


Povodom blagdana Sv. Jurja i Dana Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, od danas pa sve do 26. travnja u predvorju Pučkog otvorenog učilišta počeo je već tradicionalni Jurjevski sajam knjiga Biblioteke Albatros. Zainteresirani će imati prilike po promotivnim cijenama kupiti knjige, časopise i publikacije koje su u najvećoj mjeri posvećene zavičajnim velikogoričkim temama.

Stručna suradnica za promidžbu i marketing POU VG, Maja Dogan, kazala je kako ljudi kupuju i po par knjiga odjednom, a interes je svake godine sve veći.

-Ovo je odlična prilika za sve knjigoljupce jer je većina publikacija o turopoljskoj tradiciji snižena čak pedeset posto. Čak i nove publikacije poput ‘Frika iz kvarta’ i ‘Ljetopisa za 2018. godinu’ moći će se kupiti po promotivnoj cijeni – otkrila nam je Maša Dogan iz POU VG.

Od 1980. g. Biblioteka Albatros objavila je oko 200 izdanja koja su u najvećoj mjeri posvećena zavičajnim velikogoričkim temama. Izbor se s novim naslovima i izdanjima svake godine povećava, a cijene se kreću već od pet kuna, stoga požurite u predvorje Pučkog učilišta!