Prijava

Vaša prijava

Gorički klub mladih traži volontere za instrukcije iz matematike


Gorički klub mladih već treću godinu zaredom u svojim prostorima održava besplatne instrukcije iz hrvatskog, engleskog, matematike, fizike i kemije, a instrukcije mladim osnovnoškolcima i srednjoškolcima pružaju volonteri, bez kojih pružanje navedene usluge djeci i mladima u našem gradu ne bi bilo moguće. Potreba za instrukcijama uvijek postoji, pa tako i potreba da se proširi krug volontera – GKM traži nove volontere za davanje instrukcija iz matematike.

MjestoRad u Goričkom klubu mladih – Trg Stjepana Radića 5, Galženica, 2. kat
Vrijeme: Po dogovoru, tijekom cijele školske godine.
Cilj: Poboljšati školski uspjeh učenika osnovnih ili srednjih škola iz matematike.
 
Zainteresirani volonteri pružali bi instrukcije iz matematike učenicima osnovnih i srednjih škola, poticali na osamostaljenje i samopouzdanje, motivaciju djeteta za vježbanje matematike. Poželjno je neformalno iskustvo rada s djecom, potrebno znanje iz matematike, vještina jasnog prenošenja znanja iz matematike, dobra volja, malo slobodnog vremena, i naravno strpljenje.
Volonteri će dobiti dokaz u obliku volonterske knjižice koji kasnije mogu biti odlična referenca u životopisu. Riječ je o iskustvu rada s djecom i mladima, mogućnost uključivanja u program GKM-a, usavršavanju vlastitih vještina prenošenja znanja, korištenja prostora GKM-a, grickalica, toplih napitaka i interneta.
Rad volontera prati koordinator volontera i voditelj GKM-a. Moguće su individualne konzultacije i podrška, volonter nakon svakog dolaska upisuje vrijeme provedeno na volontiranju (koje koordinator kasnije zbraja i zapisuje u volontersku knjižicu).
 
Kontakt na koji se možete javiti ukoliko ste zainteresirani za davanje instrukcija iz matematike: gorickiklubmladih@gmail.com