Prijava

Vaša prijava

FOTO 300 umirovljenika obilježilo Majčin dan


Umirovljenici su danas obilježili Majčin dan feštom u restoranu ”Za vašu dušu” u Okuju. U organizaciji Udruge umirovljenika Grada Velike Gorice druženju na njihovom tradicionalnom mjestu odazvalo se skoro 300 umirovljenika iz 22 gradske podružnice: Kurilovec I, Vukovina, Kurilovec II, Gradići, Šiljakovina, Buševec, Rakitovec, Mraclin, Novo Čiče, Kobilić, Šćitarjevo, Staro Čiče, Velika Gorica, Donja Lomnica, Gornja Lomnica, Kosnica, Lukavec, Mala Buna, Mičevec, Strmec Bukevski, Turopolje i Velika Mlaka.

15.05.2019. Okuje. Uduga umirovljenika Grada Velike Gorice obilježila Majčin dan. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Predsjednica Udruge Vera Šebrek je u kratkom govoru pozdravila sve majke i bake, kao i sve nazočne te izrazila zadovoljstvo što su se okupili u tako velikom broju. Majčin dan je blagdan u čast majki i majčinstva, koji se u većini zemalja, pa i u Hrvatskoj, obilježava svake druge nedjelje u svibnju.

15.05.2019. Okuje. Uduga umirovljenika Grada Velike Gorice obilježila Majčin dan. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Raspoloženje je u restoranu bilo sjajno, potaknuto vokalno-instrumentalnim izvedbama Darka Janječića, koji je za ovu prigodu doveo i vokalno pojačanje Jasmina Godinića, svog povremenog glazbenog asistenta na podiju.

Galerija fotografija