Prijava

Vaša prijava

Spektakl na pisti: Trčat će se aerodromom noću, sve za bolesnu dječicu


U trenutku kad sat otkuca 00:24 sati, 29. rujna krenut će humanitarna utrka na lokaciji koja je u najmanju ruku vrlo neobična. Sasvim konkretno, trčat će se po uzletno-sletnoj pisti Zračne luke Franjo Tuđman, staza će biti dugačka pet kilometara, a broj sudionika je ograničen na tisuću. Nažalost po sve zainteresirane, ta je brojka već popunjena, više nema mogućnosti za nove prijave, pa će u ovom trkačko-humanitarnom spektaklu sudjelovati samo odabrani.

“Pomičemo granice nemogućeg i organiziramo utrku na jedinstvenoj stazi, uzletno-sletnoj zrakoplovnoj pisti, dugoj pet kilometara. Uz DJ-a i vrhunsku glazbu doživi neviđeno uzbuđenje i otrči do cilja uz helikopter koji prati svaki tvoj korak!”, objavljeno je na službenim stranicama ovog događaja.

Kotizacija za sudjelovanje u utrci je 120 kuna, a sav prihod ići će Zakladi dječje onkologije KB Rebra. Ovu akciju mogu pomoći i svi ostali, koji neće sudjelovati, i to uplatom donacije na IBAN: HR672360001300132456, s naznakom “Donacija za Zakladu”.

“Trčimo za djecu kojima je pomoć najpotrebnija. Sav prihod od kotizacija uplatit će se na račun Zaklade dječje onkologije Rebro i na taj način pomoći u ozdravljenju naših najmilijih. Pet kilometara spektakularne utrke na zagrebačkoj zračnoj luci pretrčat ćemo za dječji osmijeh i njihovu zdravu i sretnu budućnost. Hvala vam što ste odlučili biti dio ove velike humanitarne akcije”, poručuju organizatori.

Priča je odlična, ideja nesvakidašnja i, prije svega, plemenita. A takve uvijek valja podržati…