Prijava

Vaša prijava

VIDEO ‘Protiv Slavena je dosad bilo svega i svačega, ali mi smo spremni!’


Prvu domaću utakmicu u svojoj prvoligaškoj povijesti odigrala je protiv Slaven Belupa. Završilo je 3-3 u jednoj ludoj utakmici punoj preokreta. U kojoj je, usput rečeno, zamijenjeno domaćinstvo. Pa je Gorica u nastavka sezone dvaput išla u Koprivnicu – prvi put pobijedila je 1-0 u odličnoj partiji, drugi put izgubila 0-2 u vrlo slaboj predstavi. I onda, za kraj, opet utakmica u Velikoj Gorici. I opet spektakl! Slaven je rano poveo, Gorica do poluvremena okrenula na 3-1, pa onda u nastavku primila dva gola i na kraju zabila u 90. minuti za dramatičnu pobjedu. Ove subote opet je protivnik Slaven Belupo…

– Da, bilo je doista svega i svačega u tim našim utakmicama protiv njih, tako da i ovoga puta očekujem tešku i zahtjevnu utakmicu. Na raspolaganju nemam Marinu zbog tri žuta kartona i Šrolera, koji se oporavlja od ozljede, no svi ostali su na raspolaganju. Imamo dovoljno opcija i moramo sad odabrati najbolju – kazao je trener Gorice Sergej Jakirović.

– Momčad je u dobrom stanju, nemamo većih problema s ozljedama i treneru će to sigurno dati razne opcije u slaganju prvih 11. Sigurno nas čeka teška utakmica, dobar protivnik, no mi se moramo fokusirati na sebe i razmišljati o svojoj igri. Protiv Lokomotive smo zakazali u realizaciji, ali imamo dobre napadače, Cherifa i Zwolinskog, i vjerujem da ćemo u tom segmentu biti bolji – dodao je Michal Maslowski.

Utakmica u Koprivnici igra se u subotu u 16:30 sati, Gorica u nju ulazi kao peta momčad prvenstva, s 12 bodova na kontu, a početna postava mogla bi izgledati ovako nekako:

Kahlina – Musa, Steenvoorden, Jovičić, Čabraja – Čanađija, Maslowski – Hamad, Suk, Lovrić – Cherif