Prijava

Vaša prijava

Gorički vatrogasci za Palčiće: Na aukciji majica sa slikom njihovog prerano preminulog kolege

[]

Tijekom nedavnog potresa u Zagrebu nastradalo je rodilište u Petrovoj. Maleni Palčići prvo su morali preseliti iz rodilišta i urušenog dijela neonatologije, a onda su vraćeni u sigurni dio Petrove bolnice. Vrlo brzo rodila se humanitarna akcija “Vratimo Palčiće u Petrovu” kako bi se kupila oprema intenzivne njege za nedonoščad na novom odjelu neonatologije. Akciju su pokrenuli roditelji malih boraca okupljeni u Klub roditelja nedonoščadi Palčići, a vrlo brzo su joj se pridružili i mnogi poznati sportaši, udruge, ali i građani velikog srca koji žele pomoći malenim borcima.  Udruga Dinamo to smo mi napravila i posebnu Facebook stranicu Vratimo Palčiće u Petrovu na kojoj svatko može licitirati za vrijednu sportsku opremu i tako pomoći rodilištu u Petrovoj. Među predmetima za koje se može licitirati su dresovi poznatih hrvatskih, ali i svjetskih, nogometaša kao što su Zvonimir Boban, Luka Modrić i Eduardo da Silva, nogometne lopte, različita sportska oprema naših izvrsnih sportaša, sportske uspomene…

U akciju su se uključila i Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica, a na aukciju su stavili majicu u čast svog kolege vatrogasca Ivana Galekovića, koji je nesretnim slučajem stradao prošle godine prilikom gašenja požara u Velikoj Gorici.

– Na aukciju dajemo majicu sa slikom nesretno preminulog prijatelja, kolege i člana vatrogasne obitelji Ivana Galekovića. Dana 20.07.2019. godine napustio nas je Ivan obavljajući ono što je najviše volio – pomagati drugima. Zato u njegovu spomen, poklanjamo majicu s njegovim likom koju smo tiskali za natjecanje FC ( Fire Combat ) u Rijeci i na kojem smo osvojili naslov prvaka Hrvatske, Ivanu u čast! Nadamo se da ćemo ovim postupkom pripomoći ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji za naše najmanje i najmilije. Pozivamo i sve naše kolege Vatrogasce širom Hrvatske da se uključe u ovu humanitarnu akciju – kazali su gorički vatrogasci.

Početna cijena iznosila je 150 kuna, a do sada je ponuđeno 2500 kuna. No, vremena još ima. Aukcija traje do 1. svibnja u podne. Licitirati za ovu majicu možete na Facebook stranici Goričani VG.