Prijava

Vaša prijava

U školske klupe u ponedjeljak će sjesti 61 učenik, u vrtićima će biti 334 djece

[]

Popuštanjem strogih epidemioloških mjera, Stožer civilne zaštite RH dao je dozvolu da o ponedjeljka započne nastava u školama za učenike od 1. do 4. razreda te da se otvore dječji vrtići. Ovih su dana roditelji vrtićke i školske djece dobili ankete u kojima su se trebali izjasniti žele li da njihova djeca u ponedjeljak krenu u vrtić ili školu. Na goričkom području, u vrtiće će ići 334 djece, dok će u školskim klupama ponovno sjediti njih 61, objavio je gradonačelnik Barišić na svom Facebook profilu.

– Obišli smo vrtiće i škole koje se pripremaju za početak rada u ponedjeljak kako bi radili prema svim higijenskim standardima, prema uputama Zavoda za javno zdravstvo. Roditelji čija djeca kreću u vrtić, za svibanj će platiti 50 posto cijene, dok su oni čija djeca ostaju kod kuće i dalje oslobođeni plaćanja u potpunosti – kazao je gradonačelnik Dražen Barišić.

No, u Pokupskom djeca ipak neće krenuti u školu u ponedjeljak, objavila je ravnateljica Osnove škole Pokupsko Štefica Facko Vrban na mrežnim stranicama škole.

– Proveli smo anketu među roditeljima o tome tko od roditelja ima potrebu dovoditi svoje dijete u školu od 11.svibnja, a prema uvjetima iz uputa. S obzirom da su svi roditelji odgovorili da neće dovoditi svoje dijete u školu, nastava će se i dalje odvijati online. Želim svima uspješan nastavak nastave na daljinu – kazala je Facko Vrban.


NEKI DATUMI, NEKE SLIKE IZ POVIJESTI

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike