Prijava

Vaša prijava

Nina Vuković sišla s modne piste, vratila se na tartan i uzela seniorsko srebro!

[]

Proteklog vikenda, u subotu i nedjelju, na stadionu Mladosti u Zagrebu održan je Kup i ekipno prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke, na kojem je nastupilo dvoje članova Maraton kluba Velika Gorica. Veliki uspjeh ostvarila je sjajna Nina Vuković, djevojka koja se nakon zapaženog nastupa na izboru za Miss sporta vratila tamo gdje se najbolje osjeća, na tartan stazu.

“Iako još juniorka, naša Nina Vuković hrabro se suprotstavila elitnoj konkurenciji od dvadeset i jedne natjecateljice u utrci na 800 metara i u cilj ušla kao drugoplasirana u ukupnom poretku, s vremenom 2:14,68, što je Ninin novi osobni, ali i klupski rekord”, objavili su iz kluba.

Drugi velikogorički predstavnik bio je neuništivi veteran Berislav Devčić, koji je nastupio u bacanju kladiva, ali i u brzom hodanju.

“Ostvarenim rezultatom u bacanju kladiva zauzeo je 14. mjesto, dok je u brzom hodaju na pet kilometara postigao vrijeme 29:24,81, dovoljno za ukupan plasman na šestu poziciju”, pohvalili su se iz MK Velika Gorica.

Klupske aktivnosti, uz svakodnevne treninge, sad su usmjerene prema Prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke, koje će se održati slijedeći vikend (18. i 19. srpnja) u Zagrebu.