Prijava

Vaša prijava

Buš eko?! ide dalje, najavili i radionicu o prijavi projekata za financiranje iz sredstava EU

[]

Promjene koje ljudi žele kreću od njih samih. Znaju to i u Ogranku seljačke sloge Buševec te su pokrenuli svoj projekt Buš eko?! – Energetski, kulturni i održivi razvoj Buševca, koji financira Europski socijalni fond. Što su do sada napravili u sklopu ovoga projekta te koji su im planovi za dalje prezentirali su, uz podršku partnera Društva za oblikovanje održivog razvoja (DOOR), u ponedjeljak na radionici o participativnom upravljanju i uključivanju lokalne zajednice s primjerima dobre prakse.

Na radionici je predavanje održala i aktivistica iz Estonije Kadri-Mai Kuldkepp, gdje je na svom primjeru opisala kako je počela i zašto je postala aktivistica. Poručila je kako pojedinci mogu jako puno toga učiniti u zajednici da bi svima život bio ugodniji i sretniji.

– Svi prisutni su mogli postavljati pitanja na koje im je odgovorila izvršna direktorica DOOR-a Slavica Robić te najavila novu radionicu u kojoj ćemo naučiti kako prijaviti projekt financiran iz sredstava EU što će sigurno pomoći svim našim udrugama i cijeloj zajednici – kažu iz OSS-a Buševec.

Foto: OSS Buševec

Foto: OSS Buševec