Prijava

Vaša prijava

Trio Maršrutka u petak u blagdanskom ozračju

[]

Trio Maršrutka čine Ena, Linda i Melita, koje su, upoznavši se na studiju i otkrivši zajedničku ljubav prema jezicima i glazbi, započele glazbenu suradnju. Uz klavir i gitaru pjevaju pjesme raznih žanrova i na raznim jezicima. Na repertoaru su domaći i strani hitovi od Eltona Johna, Beyonce, Simona&Garfunkela, Nore Jones, Stinga do Nine Badrić, Doris Dragović, Vanne, Gibonnija i drugih.

– Povodom ovog koncerta djevojke su osim svojih uobičajenih glazbenih brojeva priredile već svima znane i drage, no i neke manje poznate božićne pjesme. A kao slatko iznenađenje na programu će se naći i pokoja ruska pjesma. Osim što je ime ovog ženskog vokalno-instrumentalnog trija, maršrutka je inače oblik javnog prijevoza poput minibusa, kakav se može vidjeti na moskovskim ulicama. Dakle, ukrcajte se u maršrutku i uživajte u božićnom glazbenom putovanju… – poručili su iz Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

Koncert “Ublagdanskom ozračju” je večeras u 19.30 sati u dvorani Galženica, a prijenosit će se i live streamom putem Facebook-a.