Prijava

Vaša prijava

Sanira se šteta na području Kravarskog, mjesni odbori dobili nova zaduženja

[]

Jučer je održan sastanak čelnih ljudi Općine Kravarsko s predsjednicima i članovima mjesnih odbora vezano uz rješavanje situacije na terenu uzrokovane potresom. Mjesni odbori dobili su zaduženje da ponovno obiđu sve objekte te zapišu opis nastale štete na objektima i potrebu za sanacijom, popišu potreban građevinski materijal potreban za sanacijom kao i potrebne potrepštine, kao i objekte koja imaju oštećenja koje je još potrebno žurno sanirati.

Općini Kravarsko u sanaciji štete od potresa pristigla je pomoć iz svih općina Zagrebačke županije i Grada Zagreba u vidu radne snage i auta sa dizalicama.  Tako je popravljeno, djelomično i zaštićeno od daljnjih oštećenja 145 objekata te se i dalje radi na 40 objekata koji će se sanirati uz pomoć vatrogasaca.

I danas su ekipe za sanaciju na terenu i saniraju oštećenja na dimnjacima i krovovima.

Prijava štete će se zaprimati nakon proglašenja elementarne nepogode od strane Zagrebačke županije, te će svi obrasci, upute i daljnja procedura biti objavljeni na stranici Općine Kravarsko.

Hitne intervencije možete prijaviti putem e-maila opcina@kravarsko.hr ili putem SMS poruke na brojeve: 098 474 904, 098 398 531 i 098 937 3791. (važno napisati adresu objekta i kratki opis oštećenja).