Prijava

Vaša prijava

Karte za kino i kazalište odsad se mogu kupiti i online

[]

Od sada kino i kazališne ulaznice Goričani mogu kupovati online. POUVG je uvelo polivalentnu digitalnu platformu Mojekarte za prodaju svih vrsta ulaznica, artikala i usluga, zahvaljujući kojoj je moguća istovremena prodaja ulaznica na blagajni i online putem stranice pouvg.hr.

– S internetskom prodajom uvedene su print@home ulaznice te digitalne e-ulaznice koje se elektronički validiraju na ulazu u dvoranu. Virtualno prodajno mjesto radi 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Za sada je moguća online prodaja svih vrsta ulaznica za kazališne predstave i filmske projekcije, a u budućnosti će na taj način biti omogućeno i plaćanje radionica (za djecu i odrasle), instrukcija te knjiga i časopisa – kažu iz Učilišta.

Zbog epidemioloških mjera, ulaznice za dvoranu Gorica se trenutno prodaju prema fiksnom rasporedu sjedenja (44 mjesta) u paketima od 1, 2 ili 3 ulaznice, s propisanim fizičkim razmakom. Kino ulaznice idu u online prodaju tri dana prije projekcije novih filmova, a kazališne sedam dana prije predstave. Online rezervacije nisu moguće, a tijekom epidemioloških mjera nisu moguće niti na blagajni. Za događanja u Dvorani Galženica ulaznice se prodaju nenumerirane te se korisnici raspoređuju po dolasku, na licu mjesta.

Nova pravila i nove pogodnosti uvedene su i za Gorica+ program vjernosti. Svim postojećim korisnicima Gorice+ bit će omogućeno daljnje korištenje programa vjernosti, a njihovi bodovi bit će konvertirani prema zahtjevima novog sustava.

– Molimo korisnike Gorica+ programa vjernosti za razumijevanje u slučaju eventualnih poteškoća prilikom korištenja Gorica+ kratice zbog digitalnog prijenosa podatak koji je u tijeku – poručili su iz Pučkog otvorenog učilišta.


Kupa krenula s pripremama