Prijava

Vaša prijava

NK Turopoljac krenuo s pripremama za proljetnu polusezonu u JŽNL

[]

Nakon što je Nacionalni stožer za borbu protiv korone donio odluku o popuštanju mjera kojima je dozvoljeno treniranje amaterskim klubovima, igrači seniorske „dečkadi“ NK Turopoljca krenuli su jučer, 1. veljače s pripremama za proljetni dio sezone u Jedinstvenoj županijskoj ligi.

Milan Marinić. Foto: Zlatan Sever/Cityportal.hr

U ime Izvršnog odbora kluba trenera Milana Marinića i igrače pozdravili sportski direktor Franjo Berković i tajnik kluba, Hrvoje Čunčić, zaželjevši im uspješne pripreme, sa što manje povreda i uspješniju proljetnu polusezonu od jesenske.

U večernjim satima, na snijegom pokrivenom pomoćnom terenu, pod nasipom, okupilo se 20-ak igrača. Igrače je predvodio kapetan Vjekoslav Lučić, koji danas slavi svoj 24. rođendan. Sretan ti rođendan, kapetane!

Za sada nema realiziranih ni dolazaka ni odlazaka igrača i može se reći da je igrački kadar ostao isti (iako se šuška o određenim pregovorima oko mogućih dolazaka, ali i ponekog odlaska). O eventualnim promjenama igračkog kadra, izvijestit ćemo ako do istog dođe.

Što se tiče pripremnih utakmica, planirane su dvije, i to sa Špartom Elektrom i NK Devetkom iz Zagreba, na terenima s umjetnom travom (s ciljem očuvanja travnjaka na našem igralištu). Za kraj mjeseca (28.02.), planirana je i utakmica nogometnog kupa NS VG protiv pobjednika susreta Klas – Gradići.

Ne preostaje nam ništa drugo nego poželjeti igračima Turopoljca dobre pripreme, bez težih povreda i uz nadu da će odluke Stožera omogućiti igranje utakmica prema planu. I uz nazočnost gledatelja!

Foto: Zlatan Sever/Cityportal.hr