Prijava

Vaša prijava

Vatrogasac i Kupa odigrali bez pogodaka

[]

06.02.2021. Kobilić. NK Vatrogasac – NK Kupa (Pokupsko), trening utakmica. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Trening utakmica između Vatrogasca i Kupe (Pokupsko) jučer na igralištu u Kobiliću završena je bez pogodaka. Obostrano otvorena igra odvijala se između kaznenih prostora, prigoda i poluprigoda nije bilo puno, a strijelci nisu bili dovoljno precizni u izglednim situacijama i mreže su ostale netaknute.

06.02.2021. Kobilić. NK Vatrogasac – NK Kupa (Pokupsko), trening utakmica. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Treneri Nino Matković i Miroslav Lukinić izrotirali su sve igrače koji su im bili na dispoziciji, kao što je to i uobičajeno u najranijoj pripremnoj fazi. Oba mogu biti zadovoljni odzivom igrača na pripreme, sastavi iz jesenske polusezone su se minimalno promijenili.

Vatrogasac je u početku susreta propustio dvije prilike za vodstvo, a u završnici prvog poluvremena Kupa je bila nadomak vodstvu, kada je Josip Brajković Crni imao čistu situaciju ‘1 na 1’, ali vratar Matia Caput ga je nadmudrio i spasio svoja vrata. Isti igrač je i u završnici utakmice propustio realizirati veliku šansu kada je iz blizine loptu poslao iznad grede. Najveću prigodu domaćina u drugom poluvremenu nije iskoristio Josip Šošić kada neometan nije s peterca svladao vratara Dubravka Kuševića.

Galerija fotografija