Prijava

Vaša prijava

Kod 26-godišnjaka u Petrovini policija pronašla 600 grama marihuane

[]

Policajci Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama. Sumnja se da je na ilegalnom tržištu nabavljao veće količine marihuane, koju je kasnije preprodavao.

Naime, policijski službenici su prilikom obavljanja kontrole vozila i vozača u Velikoj Gorici, 20. ožujka u 14.15 sati zaustavili automobil marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao osumnjičeni. Mladić je policiji iz torbice dragovoljno predao plastičnu vrećicu ispunjenu s 5,12 grama marihuane, da bi potom iz unutrašnjosti vozila dragovoljno predao sedam plastičnih paketića i jednu plastičnu posudicu ispunjene s ukupno 15,51 grama marihuane.

Foto: PUZ

No, tu nije bio kraj dobrovoljnoj predaji nedozvoljene materije, pa je tako 26-godišnjak policajcima na svojoj adresi stanovanja u Petrovini Turopoljskoj, predao jednu plastičnu kutiju ispunjenu marihuanom ukupne težine 600 grama, te digitalnu vagu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.