Prijava

Vaša prijava

VEGORA poziva sadašnje i buduće iznajmljivače smještaja na besplatnu radionicu

[]

Prema podacima VEGORA-e u Velikoj Gorici i okolici raste ponuda privatnog smještaja. Iznajmljivanje smještajnih kapaciteta može biti izvor glavnih ili dodatnih prihoda, a budući da mnogi imaju sobu viška, stan, kuću ili apartman, u tome vide dobru priliku. Za sve koji bi željeli krenuti s iznajmljivanjem, ali nisu sigurni kako, VEGORA je organizirala besplatnu radionicu.

– Zanima vas koji su prvi koraci? Što je potrebno zadovoljiti zakonski? Kome se uopće obratiti? S druge strane, postojeći iznajmljivači moraju skrenuti pozornost na sebe i privući korisnike. Kako to ostvariti? Ova i slična pitanja bit će odgovorena na online radionici Iznajmljivanje smještaja – kažu iz VEGORA-e te dodaju kako radionicu organiziraju u sklopu EU projekta Poduzetnički info.

Na radionici namijenjenoj postojećim i potencijalnim iznajmljivačima, polaznici će naučiti kako odrediti cijenu najma objekta, što sve treba biti u apartmanu tijekom poslovanja (cjenik, plan edukacije, kutija prve pomoći, itd.), koje su financijske obveze iznajmljivača, kako funkcionira oglašavanje na portalima i samostalno oglašavanje…

Radionica se održava online u četvrtak, 25. ožujka s početkom u 14 sati. Očekivano trajanje radionice je 3 sata, a za sudjelovanje se potrebno prijaviti OVDJE.