Prijava

Vaša prijava

VE-GO-RA poziva na predavanje o razvoju poduzetničkih vještina u turizmu

[]

U sklopu projekta NESET, VE-GO-RA organizira predavanje “Poduzetničke vještine u turizmu”, koje će se održati u utorak od 15 do 19 sati u Pučkom otvorenom učilištu. Voditeljica radionice je Mirela Karabatić, inače predavačica na Veleučilištu Velika Gorica.

– Danas su poduzetničke vještine jedan od ključnih čimbenika za razvoj svake industrije i tvrtke, a poduzetničko razmišljanje postalo je presudno za gospodarski rast i razvoj u cijelom svijetu. S druge strane, turizam je jedan od najvećih i najbrže rastućih sektora, a turistička industrija smatra se pokretačem gospodarskih i društvenih promjena. Turističko poslovanje nije se razvilo samo po sebi, već zahvaljujući djelovanju turističkog poduzetnika koji proizvode i upravljaju turističkim proizvodima. Razvijanje odgovarajućih poduzetničkih vještina ključno je za osnaživanje mladih za pokretanje uspješnih turističkih tvrtki – kažu iz VE-GO-RE.

Na predavanju će se detaljnije govoriti o razvoju vještina kao što su inicijativa, kreativnost, snalažljivost, prilagodljivost i otpornost, te vodstvo i uvjerljivost – bitnim vještinama za svakog poduzetnika. Osim korisnih saznanja, polaznike očekuje okrepa i prigodni poklon. Kako bi sudjelovali predavanju, polaznici se trebaju prijaviti.