Prijava

Vaša prijava

Na natjecanje Startup VG do sad prijavljeno 5 ekipa, požurite s prijavom

[]

Treći Startup VG – natjecanje u razvijanju poslovnih ideja, ove godine biti će u nešto drugačijem izdanju. Cilj je potaknuti mlade sugrađane na razvijanje poslovnih ideja i osamostaljivanje u vlastitom poslovnom izazovu, pa svi koji imaju znanja, vještine ili ideju za poslovni pothvat sada imaju priliku realizirati ju.

– Umjesto dosadašnjih dvodnevnih radionica i natjecanja, odlučili smo se za jedan drugačiji pristup. Htjeli bi konkretnije raditi s tim mladim timovima, jer se pokazalo da ima mnogo talentiranih i kreativnih. Ponudit ćemo im predinkubacijski program. Pomoći ćemo im u tim njihovim namjerama da od svoje incijalne poslovne ideje dođu do realizacije projekta i poslovnog poduhvata, ističe pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove EU Domagoj Ilečić.

Mladi će imati priliku dobiti vrijedna znanja kroz razne edukativne radionice, kao i podršku i pomoć iskusnih mentora, stručnjaka iz poslovnog svijeta, koji su već imali iskustva s vođenjem startupova. U sklopu toga imaju pravo na korištenje besplatnog poslovnog prostora u Startup VG inkubatoru koji se nalazi na privremenoj adresi Trg kralja Tomislava 16.

Ako imate poslovnu ideju na kojoj želite ozbiljno poraditi svakako se prijavite za sudjelovanje. Prijave nemaju vremenski rok, no imaju ograničen broj poslovnih prostora i raspoloživosti mentora. Priliku će dobiti desetak timova, a kako doznajemo do sad je već prijavljeno njih pet. Stoga, ukoliko želite priliku, požurite i ispunite kratke web obrasce, koje možete pronaći na službenoj stranici Grada Velika Gorica.