Prijava

Vaša prijava

Stjepan Kožić predao kandidaturu za župana s više od 19 tisuća potpisa potpore

[]

Kandidaturu za još jedan mandat župana Zagrebačke županije – s 19.148 potpisa potpore, predao je danas Županijskome izbornom povjerenstvu Stjepan Kožić, predsjednik stranke Stjepan Kožić – Nezavisna lista. Njegovu kandidaturu podupiru HDZ, BM 365 – Stranka rada i solidarnosti, HSU, HSLS i HNS – liberalni demokrati. Osim što je kandidat za župana, Stjepan Kožić je i nositelj kandidacijske liste SKNL-a i BM 365 – Stranke rada i solidarnosti za Skupštinu Zagrebačke županije.

Kandidati za njegove zamjenike župana su Ervin Kolarec (HDZ) i Damir Tomljenović (HDZ).

– Predajom kandidature stavili smo se na raspolaganje biračima. Odluka je u rukama žitelja Zagrebačke županije, koji će 16. svibnja odlučiti imam li povjerenje za novi mandat. O meni najbolje govore realizirani projekti, a moj program nije popis želja, već čitav niz realnih i provedivih projekata. Pozivam žitelje županije da zajednički nastavimo graditi još bolju i uspješniju Zagrebačku županiju – nakon predaje kandidature izjavio je Kožić.

U ime koalicije SKNL-a i stranke BM 365, Zvonko Kunić je ustvrdio da je Stjepan Kožić sinonim za Zagrebačku županiju i uspjeh!

– Čvrsto vjerujemo u dobar rezultat na izborima – poručio je Kunić.

Također je u ime koalicije HDZ-a, HSU-a, HSLS-a i HNS-a kandidaturu za novi saziv Skupštine Zagrebačke županije predao i predsjednik HDZ-a Zagrebačke županije i nositelj koalicijske liste Željko Turk. Tom prilikom Turk je izjavio kako vjeruje da će žitelji Zagrebačke županije upravo ovoj koaliciji i kandidatima dati povjerenje na izborima 16. svibnja.