Prijava

Vaša prijava

FOTO Fuji četvrtu godinu zaredom dio globalne manifestacije Wings for Life World Run

[]

Iako se neke manje utrke unatoč pandemiji koronavirusa diljem lijepe naše održavaju uživo, ona najveća i najmasovnija, ne samo u Hrvatskoj nego i u svijetu Wings for Life World Run i ove je, baš kao i prošle godine održana virtualno. Svi oni koji su željeli trčati za one koji ne mogu, mogli su to uplatom startnine čiji iznos u stopostotnom iznosu ide za istraživanje ozljede leđne moždine, a kako je sve bilo virtualno svatko je birao lokaciju za trčanje.

Drugu godinu zaredom dio Fuji teama u sklopu Wingsa trčao je na pisti ZTC-a.

-Ovo su nam četvrti Wingsi, drugi preko aplikacije, i iako nas je ove godine bilo najmanje u timu, kad je utrka krenula svi smo bili tako nabrijani i bez obzira što osjećaj nije kao u Zadru, nosio nas je osjećaj zajedništva, neki su oborili svoje rekorde. Taj moto “trčimo za one koji ne mogu” ima dublji smisao i gura nas naprijed. Drago mi je da održavamo taj kontinuitet i da se nalazimo svake godine. Sjajna je to priča koju obožavamo podržavati i nadam se da sljedeće godine idemo u Zadar obarati rekorde. – kaže kapetanica Fuji teama Marina Drašković.

-Bilo bi mi drago kad bismo uspjeli privući još više ljudi da trče Wingse, nebitno, u našem timu ili ne. Ovo je super prilika da se pokrenemo i imamo neki cilj, to je vrlo pozitivna priča, a mi ćemo i dalje trčati pod sloganom “I move 4 Fuji” u nadi da će nam se u budućnosti pridružiti što više Goričana. – zaključuje Marina.

Galerija fotografija: