Prijava

Vaša prijava

Nova Mazda 2 i ušminkana Mazda 6


Mazdin Soul Red Night kod Auto Arbanasa

IMG_8620

U Auto Arbanasu, ovlaštenom Mazda partneru, 27. ožujka, biranim je uzvanicima predstavljena potpuno nova Mazda 2.

Na eventu nazvanom Soul Red Night, prema posebnoj crvenoj boji koju Mazda koristi kod svojih modela nove generacije, uz upečatljiv light show, predstavljen je najnoviji Mazdin automobil – Mazda 2. Novi automobil predstavili su Drago Arbanas, vlasnik Auto Arbanasa i generalna direktorica Mazde Hrvatska.

IMG_8626

Mazda 2 najmanji je model iz vrlo popularnog B-segmenta, koji  je u svojoj četvrtoj generaciji evoluirao u jedan od najatraktivnijih modela svoje kase. Krase je Mazdin prepoznatljiv KODO dizajn, a opremljena je i cjelokupnom paletom SKYACTIV tehnologije, koje joj omogućavaju izvrsne performanse i vozne osobine uz uzorno nisku potrošnju goriva. Mazda 2 nudi neke od jedinstvenih detalja opreme u svojoj klasi, poput head-up zaslona, potpuno LED sprednjih svjetala, povezivanje pametnog telefona s vozilom preko sustava MZD Connect i široki raspon sustava za povećanje aktivne sigurnosti pod zajedničkim nazivom i-ACTIVSENSE. Nova Mazda 2 je prostranija i ima ponajbolju ergonomiju u svojoj klasi, a pritom masom od 1.000 kg i dalje spada u najlaške modele u segmentu.

IMG_8520
IMG_8502

 

Posjetitelji su mogli vidjeti i osvježeni model Mazde 6. Najuočljivija su nova prednja svjetla u LED tehnici. Značajniji zahvati napravljeni su u unutrašnjosti. Korišteni su kvalitetniji materijali, ugrađen je moderniji infotainment sustav MZD Connect sa 7“ zaslonom, mehanička parkirna kočnica zamijenjena je električnom, a više je odlagališta i pretinaca za sitnice. Također, poboljšana je udobnost, dijelom zahvaljujući dorađenom podvozju i elementima ovjesa, a dijelom boljoj zvučnoj izolaciji i poboljšanim sjedalima.

Uskoro u Mazdine salone stiže i dotjerani model CX-5, a do kraja ljeta Mazdina će ponuda biti dopunjena manjim SUD-om CX-3, te četvrtom generacijom legendarnog roadstera MX-5.