Prijava

Vaša prijava

Iskoristite priliku: Besplatni bazeni i muzeji u Zagrebu ovog vikenda

[]

Ako za vikend tražite malo rashlađenja, skoknite do Zagreba. Grad Zagreb omogućit će besplatan ulaz na gradske bazene i muzeje i sljedeći vikend zbog trajnog toplinskog vala.

Besplatan ulaz na bazene bit će moguć od petka, 19. srpnja, do nedjelje, 21. srpnja 2024. godine. Ova ponuda vrijedi za gradske bazene SRC Šalata, Iver, SP Mladost, ZP Mladost i BK Utrina. Zbog sportskog natjecanja, bazen Svetice neće biti dostupan ovaj vikend, dok je bazen Jelkovec zatvoren zbog redovnog godišnjeg remonta.

Također, besplatan ulaz će biti omogućen u klimatizirane muzeje Grada Zagreba: Arheološki muzej, Etnografski muzej, Muzej grada Zagreba i Muzej suvremene umjetnosti. Posjetitelji će imati priliku pronaći sklonište od vrućine te razgledati izložbe i zbirke muzeja.

U slučaju novih toplinskih valova ovog ljeta, razmotrit će se mogućnost ponovnog besplatnog ulaza na gradske bazene i muzeje tijekom vikenda, kako bi građanima omogućili osvježenje i lakše suočavanje s vrućinama. Više informacija o radnom vremenu i ponudi ustanova dostupno je na web stranicama muzeja i ustanove Upravljanje sportskim objektima.

Objava Iskoristite priliku: Besplatni bazeni i muzeji u Zagrebu ovog vikenda pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.