Prijava

Vaša prijava

Kadetkinje OK Velika Gorica brončane na regionalnom prvenstvu


U subotu 01.06.2013.u Čakovcu, u dvorani 1.Osnovne škole odigrana je završnica regije centar za kadetkinje. 
Kadetkinje OK Velika Gorica ostvarile su još jedan odličan rezultat osvajanjem trećeg mjesta i brončane medalje, te na najljepši način zaključile više nego uspješnu sezonu mlađih dobnih kategorija kluba. Nakon dviju pobjeda u prvom krugu natjecanja protiv Karlovčanki i Varaždinki utakmica 3.kola protiv OK Sisak odlučivala je o prvom mjestu u skupini .
Nakon neizvjesne utakmice ipak je slavio OK Sisak sa 2:1 u setovima, tako da su Velikogoričanke u polufinalu morale na prvog favorita prvenstva HAOK Mladost iz Zagreba.
Mladostašice su ipak bile prejak protivnik i u polufinalu su zasluženo  pobjedile OK Velika Gorica sa 2:0 u setovima.
U utakmici za broncu protivnik je OK Petrinja, koja je u polufinalu izgubila od OK Sisak sa 2:1. Velikogoričanke lako osvajaju prvi set, a Petrinjke isto tako lako osvajaju drugi set i izjednačuju na 1:1. U trećem setu je neizvjesno  sve do same završnice koju na razliku osvajaju kadetkinje OK Velika Gorica i sa pobjedom 2:1 osvajaju brončanu medalju.Ovim uspjehom ostvarile su plasman na državno prvenstvo među 16 najboljih u Hrvatskoj.
U finalu HAOK Mladost bolja od OK Sisak 2:0 i zasluženo postaje prvak regije centar.

Još jedno priznanje za OK Velika Gorica došlo je u vidu nagrade HOU za najbolju tehničarku na prvenstvu regije centar koja je pripala kadetkinji Ivoni Domić.