Prijava

Vaša prijava

OK Velika Gorica na otvorenju nove sportske dvorane



U srijedu 15.05.2013. Odbojkaški klub Velika Gorica održao je prve treninge u novoj sportskoj dvorani. U sklopu dana otvorenih vrata i otvorenja dvorane nastupili su klubovi dvoranskih sportova iz Velike Gorice.
Svaki klub je održao trening i prezentaciju svoga sporta s naglaskom na mlađe kategorije,tako smo u novoj dvorani na djelu mogli vidjeti košarkaše, rukometaše, rukometašice, borilačke sportove, bagminton, plesne skupine...
Odbojkaški sport izuzetno uspješno su prezentirale odbojkašice OK Velika Gorica. Održani su treninzi sa sve četiri mlađe dobne kategorije:najmlađe kadetkinje,mlađe kadetkinje,kadetkinje i juniorke.S užitkom smo mogli  pratiti sedamdeset naših djevojčica i djevojaka u dobi od 9 do 18 godina kako vrlo uspješno prezentiraju dosad naučene odbojkaške vještine na zadovoljstvo svojih trenera, te roditelja i ostalih gledatelja koji su prisustvovali treninzima. Zadovoljstvo na licima mladih sportaša i sportašica dovoljno govori da su s  veseljem dočekali otvaranje nove sportske dvorane u našem gradu.OK Velika Gorica je još jednom pokazao da je odlično organiziran klub i da kvalitetno radi sa djecom i mladeži, te da ima svijetlu budućnost,a nova dvorana bi trebala biti dodatni motiv za još bolji rad.
Veselimo se budućim treninzima i utakmicama našeg kluba u novoj dvorani.