Prijava

Vaša prijava

Gradski derbi


Još jedna pobjeda razigranih igračica OK Velika Gorica, još jedan uspjeh u nizu koji plijeni pažnju. Jedni bi rekli očekivano. A  što drugo očekivati, naglasili bi drugi, pa na to su nas  i navikli cijelu ovu sezonu. Jasno, ali ovo nije samo još jedna pobjeda u nizu…
Igračice Vinka Ivelja za sada su, uz HAOK Mladost 2 i OK Makarsku jedina neporažena ekipa u dosadašnjem dijelu sezone u svome rangu natjecanja. Respektabilno. Mladost i talent igračica ukomponirani sa znanjem i iskustvom struke imaju kao rezultat prepoznatljivu igru u kojoj nema odustajanja, nema predaje. Bez obzira tko stoji s druge strane mreže, bez obzira na trenutan rezultat  igračice OK Velika Gorica vođene iskusnim Vinkom Iveljom nižu pobjede u nizu i igraju bez kalkulacija. Sportski uspjeh prije svega.
Preostaje još jedno kolo, preostaje još posljednja utakmica regularnog dijela sezone i onda slijede novi izazovi i borba za viši rang. Ali kakvo je samo to kolo i kakva uzbudljiva završnica.
OK Velika Gorica ugostiti će gradskog rivala ŽOK Azenu. Osim što će ova utakmica kao i svaki derbi  imati jedno posebno pozitivno sportsko ozračje koje svaki gradski derbi nosi sa sobom,  posebnost ovog susreta leži i u poziciji na tablici. ŽOK Azena nalazi se na četvrtom mjestu na tablici i još uvijek ima šanse ući u doigravanje. Za to im je potrebna pobjeda protiv OK Velika Gorica ali i poraz odbojkašica OK Varaždin Volleya koje gostuju kod šestoplasiranog OK Kaštela. Uzbudljivo i napeto. A upravo su sportskim pristupom igračice OK Velika Gorica i režirale ovako uzbudljiv završetak sezone. Svojom zadnjom pobjedom u Varaždinu prisilile su varaždinke na neizvjesnost do samog kraja, a odbojkašicama ŽOK Azena otškrinule vrata doigravanja.

Stoga nema druge, iduću subotu put pod noge i pravac Vukovina. Subota 15. veljače u 15 sati, dvorana OŠ Vukovina. Gradski derbi.