Prijava

Vaša prijava

REZULTATI NEDAVNIH AKCIJA KUMIČIĆ VOLONTERA


Škole za Afriku

Povodom humanitarne akcije Škole za Afriku, koju je u prosincu pokrenuo naš Volonterski klub Kumičić volonteri u obliku prodaje prikupljenih igara i slikovnica, iz UNICEF-a je stigla poruka zahvale:

,,UNICEF najtoplije zahvaljuje učenicima, nastavnicima i roditeljima u OŠ Eugena Kumičića, u Velikoj Gorici, na provedenim humanitarnim aktivnostima i iskazanoj solidarnosti s najranjivijom djecom Afrike!Naslov: 💙

Velikodušnom donacijom u iznosu od 506.14 eura podržali ste pravo na obrazovanje i sretnija djetinjstva djevojčica i dječaka u Etiopiji.

Hvala vam na tome!

Prodajni sajam OŠ Kajzerica

Kumičić volonteri pridružili su se 19. prosinca i prodajnom sajmu OŠ Kajzerica u Zagrebu, štandom igara i slikovnica, gdje je sav prihod bio namijenjen liječenju dječaka Noe Kokanovića iz mjesta Kuče. Kumičić volonteri povezali su tom prilikom Humanitarnu udrugu Buvljakuše koja je organizator akcije i OŠ Kajzerica. U božićnoj priredbi OŠ Kajzerica sudjelovao je te večeri i naš zbor ZbrKu pod vodstvom profesora Mladena Ergića. Prikupljeno je velikih 4. 329,59 eura.

Kumičić volonteri i učiteljice koordinatorice volontera Dubravka Livada i Sanja Haljinko zahvaljuju još jednom svima na velikom srcu!